10 legjobb utazós blogger Instagramon

Szerző: Diákszemmel

Az Instagramon követheted az ismerőseid, és nézegetheted a buli- és kajaképeiket, de legalább ilyen érdekes, ha olyan embereket követsz, akik valamilyen tematikus fiókot vezetnek, és igazán jó képeket posztolnak. Ilyeneket ajánlunk most, legelőször az utazóbloggereket szedtük össze, akik a világ minden tájáról mutatnak csodás fotókat.

Sam Horine, @samhorine

New Yorkban él, és nagyon klassz fotókon mutatja meg a várost.

 

 

Melissa Hie, @girleatworld

Gasztro- és utazó blogger egyszerre, Melissa selfie-k helyett az egy-egy helyen elfogyasztott ételt fotózza le egy szép városrésszel, épülettel a háttérben. Ötletes, és szuperjól gerjednek össze a képek.

 

 

Brooke Saward, @worldwanderlust

Az ő profilja láttán azonnal utazni lesz kedved. 🙂 Sokfelé jár, ráadásul nagyon inspiráló, ahogy megteszi: nem gazdagabb, mint bárki, úgy kezdett hozzá az utazáshoz, hogy elképesztő önfegyelemmel kezdett spórolni: abbahagyta a méregdrága Starbucks kávék vásárlását, villanyt csak ott és addig használt, ameddig szüksége volt rá, biciklivel kezdett járni, még a telefonját is a munkahelyén töltötte. Így lett pénze az utazásra.

 

 

Oliver Vegas, @ovunno

Ha a természetre vágysz, az ő profilja kell neked! Fotósként rengeteg helyen jár a világban, és döbbenetes képeket oszt meg.

 

 

Kiersten Rich, @theblondeabroad

“Otthagyta a nyolc órás munkáját, hogy utazzon a világban” – ez a toposz most nagyon megy, és Kiersten is közéjük tartozik. Ugyanakkor nagyon hangulatos képei vannak, az a hátizsákos turista hangulat, aki megy a világban, mindenhol talál valakiket, akikkel jól érzi magát, és közben gyönyörű dolgokat lát.

 

 

Jack Morris, @doyoutravel

Sharing is caring 🦒

JACK MORRIS (@doyoutravel) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg Balin él, de sokat utazik, hogy felfedezzen szebbnél szebb helyeket. Fantasztikus helyeken jár, és jól meg is tudja ragadni őket.

 

 

Joerg Nicht, @jn

Ha szeretnéd megismerni, egyes városokban milyen a hétköznapi élet, akkor ő meg fogja mutatni neked. Nagyon jól kapja el a városok hangulatát, és nem tipikus turista fotókat készít.

 

 

Daniel Kordan, @danielkordan

Mesevilággá változtat minden helyet, ahol jár. 🙂 Gyönyörű, képeslapszerű képek, de mégsem érzed azt, hogy már unásig ismered.

 

 

Liz Carlson, @youngadventuress

Megmutatja, hogy milyen kaland az élet a világ körül, ha nyitottak vagyunk. Nézed a képeit, és indulni támad kedved.

 

 

Johan Lolos, @lebackpacker

As some of you might have figure it out through my recent stories, I’ve spent the last days working hard on the curation and editing of the photos for my upcoming #PeaksOfEurope book. It’s been 2 months that I returned home already and during that time I almost didn’t open any of the 35,000 images that I brought back with me. Instead I decided to step away for a while and come back a few weeks later with a fresher eye. Probably the best decision as it allowed me to re-discover photos that I forgot having taken a few months back, but first and foremost it allowed me to re-adapt my editing and curating approach. I seriously cannot wait to show you the final product when the book will finally be released!

Johan Lolos (@lebackpacker) által megosztott bejegyzés,

Elkerüli a városokat, kinn a természetben szerzi az élményeket. De nem is akármilyeneket! Azt mondja magáról, hogy meglátja a szépséget a dolgokban, és a képei alapján ez így is van.
 

 

Te kit követsz?

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel