Az Instagramon túl-Az 5 legtutibb ingyenes fotós applikáció a mobilodra

Szerző: Diákszemmel

Lőnél egy újabb profilképet közösségi oldaladra, vagy megosztanád nyaralós fotód ismerőseiddel, azonban nincs ötleted milyen alkalmazással tökéletesíthetnéd?

Most megmutatjuk!

1. A magyar menüvel rendelkező Snapseed az egyik legegyszerűbben működő applikáció, amelyet nemrégiben még több funkcióval bővítettek. Különleges vignettái, szűrői, montázskészítői, betűtípusai hamar elnyerik gazdájának tetszését. Az alkalmazás díjtalanul letölthető minden iOS és Android készülékre. Tudd magadénak, nem fogod megbánni!

snapseed

2. Ha egyszer elkezded használni a Pixlr appot, garantáltan nem tudsz vele leállni. Ez az alkalmazás lehetőséget ad automatikus javításra, finomításra, fotóidat kreatív szövegekkel, keretekkel díszítheted, és még sorolhatnám. Kezelése igen egyszerű, leginkább a Photoshophoz hasonlíthatjuk. Ha beleszeretsz, asztali számítógépedre is telepítheted.

 

pixlr

 

3. Nem feledkezhetünk meg a szintén gyors fotófeldolgozást kínáló PicCandy-ről sem, ami lehetővé teszi az egyedibbnél egyedibb filterek használatát. Kedved szerint illeszthetsz be szövegeket, matricákat, amelyekkel még tetszetősebbé varázsolhatod alkotásaidat. Ingyenesen letölthető  Android és iPhon telefonokra. Rajta, szerezd be Te is!

 

piccandy

 

4. Gyors szerkesztésre, egyedi filterekre, egyszerű kezelésre vágysz? Most ingyen megteheted a Tadaa-val. Az egyszerű menüvel ellátott alkalmazás számos olyan lehetőséget felkínál, amivel még szebbé teheted fotóidat. Külön érdekesség, hogy ezzel az app-al olyan mélységélességet állíthatsz, amire csak egy DSLR fényképezőgép képes.

 

tadaa

5. Amennyiben valami másra vágysz, próbáld ki a Snap Face vagy Pic Sketch ingyenes applikációk egyikét, amelyekkel az alapvető szerkesztési lehetőségeken kívül, különböző matricákkal humorossá is teheted , vagy a Pic Sketch esetében rajzzá alakíthatod fényképeidet. Fotószerkesztésre fel!

 

picsketch      snap-face

Dudás Dóra

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel