A pasik drónnak, a csajok wellness hétvégének örülnek?

Szerző: Diákszemmel

Ha már eleged van a jól megszokott karácsonyi zokniból, mutatok pár ötletet, hogy miket adhatsz barátodnak/barátnődnek vagy szüleidnek. Szalai Szilárd kicsit talán magából indult ki, de mindenképp megfontolandók az ötletei.

1. Mit adjak a pasimnak?

A hölgyeknek két „jól bevált” ajándékötlete van párjuk részére: a zokni vagy valamilyen kis emléktárgy. Noha az első hasznos, a második pedig kedves, szakadjunk ki a megszokásból és idén adjunk valami újat! Nagyon jó ajándék lehet, ha az ajándékozott rendelkezik megfelelő felszereléssel, egy mozgásérzékelős (kinectes) játék, ami nem csak szórakoztató, de együtt is csinálhatjátok! Igazából bármilyen elektromos kütyünek örülünk, de a bennünk lakozó kisgyerek sosem utasítana vissza egy távirányítós mini- drónt vagy –quadcoptert.

2. Mit adjak a csajomnak?

Uraim, gyakori, hogy a szeretett hölgy kedvéért túlzásba esünk az ajándékozásnál. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a karácsony a szeretet és nem a gazdagság ünnepe! Bármennyire is szeretnék ezt beadni a reklámokban. Tanácsként itt talán egy közös wellnesezést tudnék ajánlani, amit ha egy élményfürdőben töltötök el, garantáltan jó buli lesz! Ha már esetleg hosszabb távon működik a kapcsolat, kedves ajándék lehet egy új kiskedvenc is, de természetesen ez odafigyelést és gondoskodást igényel. Az ékszer és az illatszer viszont mindig tuti, habár unalmasnak tűnnek, a nők sosem akadnak ki ilyen ajándék esetén.

3. Na és anyuéknak?

Szülőknek talán a legfogósabb kérdés ajándékot venni. Biztos örülnének kicsit jobb jegyeknek, néha-néha egy elmosogatásnak, de ha ezen felül valami olyat szeretnél amit a fa alá, akkor van egy ötletem, aminek apukád 100%-hogy örülni fog: a házi mini sörfőző készlet, hiszen melyik férfi ne kortyolná büszkén a saját sörét?

Anyukádnak pedig, hogy besegíts a jövőbeli vendégségekben, ajándékozhatsz egy kisebb csoki szökőkutat, amivel egy szem gyümölcsből pillanatok alatt finom desszert lesz.

Persze ezek összességében nem olcsók és a karácsony nem az ajándék értékéről szól, de ezekkel az ajándékokkal biztosan nem lőhetsz mellé!

 

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel