A szórakozás új dimenziója: virtuális szabadulószoba

Szerző: Diákszemmel

Kicsit uncsi már a mozi, elég volt egy időre a bulikból is, a romkocsmák és a bisztrók sem dobnak fel igazán, valami izgalmas, új kikapcsolódásra vágysz? Akkor a MystiqueRoom legújabb, virtuális szabadulószobája a neked való program.

Elég eljutnod a budapesti belvárosba, hogy egy teljesen új világ nyíljon ki neked. Átélheted az Avatart, részese lehetsz egy virtuális valóságnak egy kényelmes székben ülve, egy speciális szemüveggel a fejeden. A VRoomban egy órád van rá, hogy teljesítsd a küldetésed, hogy megbirkózz a különböző kihívásokkal mindezt 3D-ben.

A három részből álló játék igazi csapatmunka, így akár haverokkal is tökéletes közös program lehet. Az izgalmas kikapcsolódásban kipróbálhatod, milyen ülve repülni, 360 fokban látod a játékot, ami ötvözi a logikai feladványok és a szabadulós játékok nehézségeit. Igazi akciódús kihívásról van szó, amiben a legizgalmasabb szuperképességeket is kipróbálhatod.

Ha pedig ez nem lett volna elég, akkor december végétől már kipróbálhatod a legújabb virtuális valóságjátékot is, amiben az elme virtuális játékát használhatod ki.
www.vroom.hu

slide1-1024x560

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel