Kezdődik az Educatio kiállítás Budapesten

Szerző: Diákszemmel

Majdnem kétszáz kiállító várja a látogatókat a ma kezdődő Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon Budapesten. Szombatig mehetsz ki a Hungexpóra, ha megnéznél valamilyen felsőoktatással kapcsolatos standot. Intézmények, ösztöndíjak, egyes szakmák, duális képzések, nyelviskolák is bemutatkoznak, és a hallgatói életről is szerezhetsz infókat.

Tizennyolc országból mutatkoznak be a résztvevők, a szokásokról, a kollégiumi elhelyezésről, a tanulmányokat követő jövőképről, az oktatási innovációkról is sok mindent megtudhatsz. A rendezvényen kiemelt szerepet kap a karriertervezés.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a teljes képzési kínálatával várja az érdeklődőket: megismerkedhetsz a hadtudományi és honvédtisztképző, az államtudományi és közigazgatási, a rendészettudományi, valamint a nemzetközi és európai tanulmányok kar képzéseivel, de bemutatkozik az egyetem katasztrófavédelmi intézete is, valamint a bajai Eötvös József Főiskola vízügyi képzéseit átvevő új szervezeti egységük, a víztudományi kar, amely február 1-jén kezdi meg működését.

Január 19-étől 21-ig tart a kiállítás, mindennap 10 és 17 óra között. A belépés ingyenes. További infókat a www.educatioexpo.hu oldalon találsz.

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel