Út az álommunkához

Szerző: Diákszemmel

Nehéz elképzelni, hogy valaki ne lenne elégedett nettó 280 ezer forintos kezdőfizetéssel. A nemzetközi cégek hazánkba telepített szolgáltató központjai – ezek alkotják Magyarország gazdaságának egyik leggyorsabban bővülő szektorát, az SSC-t (Shared Service Center) – pedig nagyjából ekkora bért kínálnának, valamint éves szinten kétezer új munkalehetőséget.

Csakhogy egyre nehezebb megfelelően képzett, nyelveket beszélő, alkalmas munkaerőt találni. Kit keresnek ezek a cégek? Olyan embert, aki beszél angolul (persze még jobb, ha ezen kívül egy másik, vagy  akár több idegen nyelvet is), munkakörtől függően van pénzügyi, HR-es,  kommunikációs vagy  IT-s ismerete (tapasztalat nem feltétlen kell, elég ha van egy jó végzettséged), nyitott, szeret nemzetközi környezetben dolgozni. Ja és persze meggyőző az interjún.

Ha valamelyik hiányzik ezekből, ne aggódj, inkább jelentkezz az Edutus Főiskola gazdálkodás menedzsment vagy nemzetközi gazdálkodás szakára, és az SSC specailizáción (az angol kivételével) mindezt megtanulhatod. A képzés keretein belül megismerheted az SSC cégeket, kapcsolati tőkét építhetsz, vagyis megkönnyítheted a belépésedet az SSC-k világába.

A szeptemberben induló képzésre február 15-ig lehet jelentkezni.

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel