Fiatal lányok, akik meghódítják az Instagramot

Szerző: Diákszemmel

Manapság el sem tudnánk képzelni az életünk internet és közösségi oldalak nélkül. A legtöbben kapcsolattartásra és a mindennapjaink dokumentálására használjuk ezeket az oldalakat. Néhányan követünk sztárokat, hogy bepillanthassunk a tökéletes, fényűző életükbe. De vannak, akik teljesen más szemszögből néznek ezekre az oldalakra.

Kreatív, egyedi ötletekkel és nem mellesleg népes követőtáborral az instagramozásból akár pénzt is kereshetünk. A sikersztorik száma szinte végtelen. Külföldön többen milliós összegeket is kisajtolnak az Instagramból pusztán néhány hirdetett poszttal. Az ő titkuk nem más, mint egy olyan élet színlelése, amire titkon vágyunk néhányan: gyönyörű helyeken finom ételeket esznek, drága sportkocsikkal utaznak és rengeteget sportolnak.

Itthon is találkozhatunk néhány tehetséges fiatallal, akik kiemelkedő stílusukkal és Magyarországon formabontónak számító újításaikkal a legjobbak közé kerültek. Ha épp arra gondoltál, hogy érdemes lenne felfrissíteni kicsit a kezdőlapodat, akkor itt vannak azok a magyar profilok, amiket mindenképp érdemes követned.

@rellarubint

Rella hírnevét jórészt köszönheti nagynénijének, aki nem más, mint a jólismert fitneszguru Rubint Réka. Rella is az egészéges, fitt életmód híve, támogatva ezáltal a családi bizniszt. Emellett posztjaiból könnyen informálódhatunk arról, milyen is egy egyetemi diák élete.

@vfruzsi

Viszkok Fruzsi évekkel ezelőtt kezdett el blogolni majd később a Youtube világának is aktív tagja lett, ma már több mint 165 ezer követőt számlál Instagramon. Posztjai a divat, a smink és a lifestyle kategóriába sorolhatók leginkább.

@nnooemi

Noémi, 24 éves és egy gyönyörű kislány anyukája. A profilja sportolásra buzdít és elnavigál minket egy fiatal anyuka világába. És ha ez mind nem lenne elég, Noémi még sütni-főzni is nagyon szeret és szívesen oszt is meg képeket a kész ételekről, amiket készített.

@fannangel

Szabó Fanna és barátja, Yem Ricsi a tökéletes kapcsolat megtestesítői. Képei nagyon művésziek, mégis fiatalosak. Nem véletlenük követik több mint 13 ezren.

@yemricsi

Ha már a barátnője felkerült erre a listára, muszáj megemlítenünk Ricsit. Modellként tevékenykedik, remek stílusa és az ételek iránti szeretete pedig jól érződik a képein. A kisöccséről is találhatunk pár képet, akire egyértelműen nagyon büszke, és hát meg is értjük miért!

Persze a lista nem teljes, hiszen megannyi érdekes profillal találkozhatunk még ha nyitott szemmel járunk.

Parancs Anita

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel

1 thoughts on “Fiatal lányok, akik meghódítják az Instagramot

Comments are closed.