Népszerű Instagram-srácok, akikért megőrül az internet

Szerző: Diákszemmel

Mivel az előző Instagramos cikkből a fiúk jócskán kimaradtak, úgy döntöttem összegyűjtöm nektek újra a legérdekesebb profilokat csak most a másik nemet képviseltetve.

A fiúk legtöbben nem magán az instagramon lettek híresek, inkább másik platformokon tettek szert követőkre és onnan csöppentek bele a képmegosztó oldal világába.

Hát lássuk akkor a legjobb magyar profilokat

@csecseattila

Attila az egyik legmenőbb youtuber mostanában, ez az instáján is látszik körülbelül 144 ezer követőt számlál. Húgával és édesanyjával való jó kapcsolata irigylésre méltó!

@lakatoslevente

A szívtipró újságíróként kezdte, ma már sikeres író. Saját Youtube csatornát is vezet, ahol rengeteg vicces, különös témát dolgoz fel. Képei között rengeteg idézetet találhatunk, amik saját tollából származnak.

@bence.dezso1

Az erdélyi tinisztár is Youtube-on lett híres. Ma már 173 ezer követője van instán, akik bepillantást nyerhetnek új videóiba, a szerelmi életébe és a mindennapjaiba.

@szabyest

Szabó Szabolcs énekes, dalszerző és dalszövegíró aki saját magát tette híressé. 98 ezren követik figyelemmel a profilját, ahol az elmaradhatatlan életképek mellett az aktuális fellépéseiről és dalairól is sok információt kaphatnak az érdeklődők.

@royalszabi

A profi youtubert több mint százezren követik, nem csoda, hiszen videó mellett a képei minősége is kikezdhetetlen!

@fabianmiko

Szintén a Youtubenak köszönheti hírnevét, ahol luckeY néven vezet csatornát a mai napig. Instagramon 86 ezren követik az általa megosztott képeket.

@venczlialexeredeti

Az Ének iskolája sztárja, majd később a Barátok közt színésze. Stílusa és remek képei miatt kerülhetett fel erre a listára. Szívesen oszt meg szelfieket és rövid videókat az új munkáiból.

@soltibebe

A Tumblr-ről ismert fiút művészi képei tették népszerűvé több mint nyolcezer ember körében.


Íme tehát a magyar fiúk, akik uralják a hazai közösségi oldalakat. Neked ki a kedvenced közülük?

Parancs Anita

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel