5 ingyenes app, amiért hálásak vagyunk

Szerző: Diákszemmel

Rengeteg appot letöltünk, amit később nem használunk semmire, csak jól nézett ki, vagy amiről kiderül, hogy nem praktikus igazán. Van viszont néhány, amiknek a használata valóban praktikus a mindennapokban. Ezekből szedtünk össze néhányat.

Girl in a blouse with red earings

Pocket (iOS, Android, Web)

A Pocket akkor segít, ha sokszor előfordul veled, hogy úgy találsz érdekes tartalmakat a neten, hogy adott időpontban nincs időd elolvasni. Később viszont szívesen megnéznéd. A Pocket segítségével elmentheted, és később, akár offline is megnézheted.

Nuzzel (iOS, Android)

A Nuzzel akkor hasznos, ha a Twittert is csak a hírek és új infók beszerzéséért pörgeted végig. Az app kiszűri neked a legfontosabb híreket, amiket az ismerőseid és követőid megosztottak, így kihagyhatod a jelentéktelenebb posztokat.

Libby (iOS, Android, Windows)

Mint a Kindle, csak ez könyvtári könyvekre van. És nagyon szép az interface!

MyFitnessPal (iOS, Android)

Egyszerűen használható kalória számláló, ami könnyen szinkronizálható más app-okkal, és a készen vett étel vonalkódját leolvasva is rögzítheted, mennyi kalóriát fogyasztottál.

Signal (iOS, Android, Mac, Windows, Linux)

Ha van egy kis üldözési mániád, és szeretnél az ismerőseiddel “lehallgathatatlan” üzeneteket váltani, akkor ez az app neked szól!

Te miket használsz?

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel