10 legjobb utazós blogger Instagramon

Szerző: Diákszemmel

Az Instagramon követheted az ismerőseid, és nézegetheted a buli- és kajaképeiket, de legalább ilyen érdekes, ha olyan embereket követsz, akik valamilyen tematikus fiókot vezetnek, és igazán jó képeket posztolnak. Ilyeneket ajánlunk most, legelőször az utazóbloggereket szedtük össze, akik a világ minden tájáról mutatnak csodás fotókat.

Sam Horine, @samhorine

New Yorkban él, és nagyon klassz fotókon mutatja meg a várost.

 

 

Melissa Hie, @girleatworld

Gasztro- és utazó blogger egyszerre, Melissa selfie-k helyett az egy-egy helyen elfogyasztott ételt fotózza le egy szép városrésszel, épülettel a háttérben. Ötletes, és szuperjól gerjednek össze a képek.

 

 

Brooke Saward, @worldwanderlust

Az ő profilja láttán azonnal utazni lesz kedved. 🙂 Sokfelé jár, ráadásul nagyon inspiráló, ahogy megteszi: nem gazdagabb, mint bárki, úgy kezdett hozzá az utazáshoz, hogy elképesztő önfegyelemmel kezdett spórolni: abbahagyta a méregdrága Starbucks kávék vásárlását, villanyt csak ott és addig használt, ameddig szüksége volt rá, biciklivel kezdett járni, még a telefonját is a munkahelyén töltötte. Így lett pénze az utazásra.

 

 

Oliver Vegas, @ovunno

Ha a természetre vágysz, az ő profilja kell neked! Fotósként rengeteg helyen jár a világban, és döbbenetes képeket oszt meg.

 

 

Kiersten Rich, @theblondeabroad

„Otthagyta a nyolc órás munkáját, hogy utazzon a világban” – ez a toposz most nagyon megy, és Kiersten is közéjük tartozik. Ugyanakkor nagyon hangulatos képei vannak, az a hátizsákos turista hangulat, aki megy a világban, mindenhol talál valakiket, akikkel jól érzi magát, és közben gyönyörű dolgokat lát.

 

 

Jack Morris, @doyoutravel

Sharing is caring ????

JACK MORRIS (@doyoutravel) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg Balin él, de sokat utazik, hogy felfedezzen szebbnél szebb helyeket. Fantasztikus helyeken jár, és jól meg is tudja ragadni őket.

 

 

Joerg Nicht, @jn

Ha szeretnéd megismerni, egyes városokban milyen a hétköznapi élet, akkor ő meg fogja mutatni neked. Nagyon jól kapja el a városok hangulatát, és nem tipikus turista fotókat készít.

 

 

Daniel Kordan, @danielkordan

Mesevilággá változtat minden helyet, ahol jár. 🙂 Gyönyörű, képeslapszerű képek, de mégsem érzed azt, hogy már unásig ismered.

 

 

Liz Carlson, @youngadventuress

Megmutatja, hogy milyen kaland az élet a világ körül, ha nyitottak vagyunk. Nézed a képeit, és indulni támad kedved.

 

 

Johan Lolos, @lebackpacker

Elkerüli a városokat, kinn a természetben szerzi az élményeket. De nem is akármilyeneket! Azt mondja magáról, hogy meglátja a szépséget a dolgokban, és a képei alapján ez így is van.
 

 

Te kit követsz?

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel