Egy 10 éves srácot cikiztek a kajás doboza miatt – a nagybátyja szuperül áll ki mellette

Szerző: Diákszemmel

A 10 éves Ryker egy macskás ételhordó dobozt kapott ajándékba, ami ráadásul neonszínekben pompázik. A srác nagyon szereti a macskákat, ezért örült a doboznak. Csakhogy aztán a suliban nem úgy fogadták, ahogy ő azt gondolta: elkezdték cikizni miatta.

Már nem is akart ételt vinni inkább a suliba, hogy leálljanak a beszólások. Ekkor döntött úgy a nagybátyja, hogy kezébe veszi az ügyet. Ő is vett egy ugyanolyan macskás ételhordót, és azzal ment dolgozni. Öltönyben.

Amikor a kollégái megkérdezték, mi a sztori a dolog mögött, elmesélte. Mindenki kiállt a srác mellett, és üzenték, hogy nyugodtan vállalja saját magát. De ez még nem minden. A nagybácsi megosztott magáról egy fotót az ételhordóval a Facebookon, és leírta a történetet.

Majdnem 150 ezer like-ot kapott, és rengeteg kedves kommentet, akik mind a kissrácnak üzenik, álljon ki magáért! Egész mozgalom indult neonmacskás ételhordó ügyében, rengetegen vettek belőle és lefotózták magukat vele.

Szuper üzenet, hogy mindenki vállalja bátran azt, aki, a beszólások pedig nem szabad, hogy elbizonytalanítsanak bárkit! Ahogy a nagybácsi mondja: reméli, ezzel sok Ryker-hez hasonló kisfiú megérti, hogy a szenvedélyeik és az önkifejezésük soha nem szabad, hogy olyan dologgá váljon, ami miatt szégyellik magukat!

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel