Vicces sztorik tanárokról, amit a suliban csináltak

Szerző: Diákszemmel

Az őszi félév közepén mi jöhet jobban, mint hogy nevess egy kicsit furcsaságokon, amit tanárok követtek el a diákjaik szeme láttára. A #MyTeacherIsWeird kampányra szuper sztorik estek be, ezek közül válogattunk.

„A matek professzor az előadás közben nekitámaszkodott a franciaablak párkányának. Mondat közepén egyszercsak megcsúszott, és eltűnt az ablakon keresztül. Pár perccel később megjelent a teremben az ajtón keresztül, folytatta, ahol abbahagyta.”

„Egyik barátommal ellógtuk a sulit, mert a kedvenc csapatunk délelőtti meccset játszott. Leülünk, hát ott van a tesitanár is. Felénk emeli a sörét, helló, srácok, otthon vagyok betegen. Mi is, mondtuk, és szurkoltunk tovább.”

„Egyik nap a 70 éves professzor bejött órára, és azt mondja nekünk: ne hagyjátok, hogy a feleségetek elolvassa a szürke ötven árnyalatát. Őrült dolgok fognak következni, mielőtt észrevennétek.”

„Van egy tanár a suliban, aki tanította az összes testvérem, és végül engem is. Végzős koromban egyszer odajön hozzám, és közli: mondd, hogy te vagy az utolsó.”

„Egyik nap a latintanárom épp egy ragozást magyarázott a táblánál, amikor egyszercsak felénk fordul, és azt mondja: milyen jó lenne a táblánál állva meghalni. Magyarázok, egyszercsak összeesek, húzok egy krétacsíkot lefelé, és ennyi volt. Majd visszafordult, és írta tovább a ragozást.”

„Az egyik osztálytársam megkérdezte, milyen tanárnak lenni. A tanár kihívta felelni, és tíz mp-enként félbeszakította valamivel, amíg a csaj úgy rendesen ideges nem lett. Na, mondta, ilyen.”

„Pszichológiát tanulok az egyetem, és a tanár, aki az abnormalitásról tartott órát, egyszer bejött, majd bement a sarokba, előre hajolt, szemben a fallal, és 20 percig állt ott némán. Aztán felegyenesedett, visszajött a terem közepére, ránk nézett: ez furcsa volt, ugye?”

„Az egyik tanárom már fél órája tartott egy irodalomórát, amikor rájött, hogy matek óra van.”

„Ez abban az évben volt, amikor kijött a Michael Jackson féle Thriller. A tanár megtanulta a mozdulatokat, és ha kérdeztél valamit, moonwalkingolva odajött az asztalhoz, és úgy válaszolt.”

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel