10 megdöbbentő különbség – ennyit tesz, hogy mit veszel fel

Szerző: Diákszemmel

Azért tetszik az alábbi képsorozat, mert nem arról szól, hogy mennyit fogyott, mennyit gyúrt, ne adj’ isten, hogyan feküdt kés alá: a képpárokon ugyanazok az emberek látszanak, akik csak az öltözéküket, a frizurájukat és a sminkjüket változtatták meg.

Miközben egyre többet olvasunk arról, hogy az Instagram milyen káros hatással van az énképünkre: elsősorban az által, hogy tökéletesen csinos, menő és boldog(nak látszó) arcok jönnek velünk szembe egyre másra, szerintem kifejezetten inspiráló ez a lenti sorozat, ami tökéletes bizonyítéka, hogy az ember különösebb elhatározások, fitnesz programok vagy anyagi áldozatok nélkül is drasztikusan tud változni.

Amire szükség van, az az, hogy egyrészt találd meg a saját stílusod, tehát fedezd fel – vagy épp kérj segítséget abban -, hogy mi áll jól neked, másrészt pedig ne sajnáld az időt a fodrászhoz járásra. A lényeg, hogy lásd, ha most nem is vagy elégedett magaddal, képes vagy változtatni ezen, méghozzá egészen könnyedén.

Engem már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy mi teszi azt, hogy valakire azt mondjuk: de jól néz ki, és arra jutottam, hogy ez távolról sem az arc szépsége, sokkal inkább mindaz, ami a körítést adja e mellé. Az alábbi képek pedig pontosan ezt tükrözik vissza: ugyanazok az arcok egészen mást sugallnak, pedig semmi markáns nem változott.

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel