Egy kutya, aki Harry Potter varázsigékre reagál

Szerző: Diákszemmel

Ki lesz Roxfort leglelkesebb tanulója? Ki gondolta volna, hogy egy kutya. Ez a lány valószínűleg elég nagy Harry Potter-rajongó lehet, ugyanis a kutyájának megtanította a regény varázsigéit, amire az eb elszalad, eszik, hozza az elrejtett varázspálcát. Mondjuk a kedvencem az, amikor kinyújtja a nyelvét.

A lány YouTube blogger Los Angelesben, és hatalmas Harry Potter rajongó. Mint mondja: “A Harry Potter a mindenem. Ez inspirált, hogy színész legyek, ez tett kockává, ennek köszönhetem a kreativitásom és a kedvességem, a barátaim. A karomra tetováltattam, hogy “Lumos” J.K. Rowling kézírásával azon a napon, amikor találkoztam az írónővel.”

A kutyáját pedig, ezen már meg sem lepődünk, Remusnak hívják.

A kutyust mindenképp tanítani szerette volna az alap dolgokra, ám arra gondolt, miért ne jelenthetnék ezeket Harry Potter varázsigék? Ami fontos volt, hogy a kutya mindig jól érezze magát a tanulás közben, folyamatosan jutalmazta, és ha valami nem annyira ment, akkor inkább elölről kezdték.

Szóval, ez a lány mos ahelyett, hogy azt üvöltözné az utcán, “lábhoz”, Harry Potter varázsigéket murmol, amire a kutyája csinálja, amit kell.

Elég jópofa:

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel