Téli szünet: elvárások vs valóság

Szerző: Diákszemmel

Valamikor az ősszel elhatározod, hogy most igazán megadod majd a módját az ünnepi készülődésnek. Összegyűjtöd a megfelelő dekorációt, kiválasztod mindenkinek a tökéletes ajándékot, otthon pedig gasztro gyönyörök várnak rád egész idő alatt. Ezzel szemben általában a valóság.. hát, nem teljesen így néz ki. Kinek mi valósult meg idén a nagy tervekből?

Dekoráció

Már régen tervezgeted, hogy micsoda gyönyörű kivilágítást fogsz megvalósítani kívülről is a házon, gondolatban már mosolyogsz, hogy milyen jó lesz már hazaérni is. Így képzeled:

Vásárolsz is egy rakás égőt, elköltesz szerinted már túl sok pénzt is, hiába van hideg, létrán erősítitek fel, el van gémberedve az ujjatok, és egyáltalán nem marad fenn olyan könnyen, mint elsőre gondoltátok, de csak kész lesz. Aztán így néz ki:

Ajándékvásárlás

Idén rászánod az időt! Addig fogsz járkálni a boltokban, amíg megtalálod mindenkinek a tökéletes ajándékot. Te leszel a legötletesebb, amit te adsz, azt aztán tényleg nem fogják elsüllyeszteni egy fiók mélyére. Persze, sokan lesznek, de téged nem fog zavarni, mert ihletett állapotban leszel, és egyre több tökéletes ajándék-táska gyűlik a kezedben.

Mi a valóság? Elindulsz vásárolni, de a tömeg még nagyobb és nyomasztóbb, mint gondoltad. Bemész pár helyre, de egyáltalán nem produkálsz olyan bolt/sikeres vásárlás arányt, mint szeretnéd. Mi a vége?

Csomagolás

Idén te is olyan szép, szabályos, dekoratív csomagokat fogsz produkálni, ami a fotókon van!

De a a vásárolt ajándékok baromira nem négyszögletesek, mint a képeken szokott lenni, plusz rájössz, hogy igazából egy könyvet sem tudsz szépen becsomagolni..

Amit te kapsz

Akárhogy is, azt nagyon várod, hogy mi mindennel lepnek majd meg téged! Most olyan sok mindenkitől kapsz ajándékot, több rokontól, mint a szülinapodon, biztos lesz köztük egy csomó szuper cucc!

A valóságban:

Programok

A hó gyönyörű! Minden puha és fehér lesz, ez nem eső, tehát nyilván nem leszel úgy vizes..

Ha mégis leesik a hó:

Evés

A téli szünet a gasztro élmények időszaka! Mindenki ráér, és hatalmas főzések vannak a legínyencebb menüvel.

Csak kár, hogy te is besegítettél:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Comedy✖️Culture✖️Community (@asiansneverdie) által megosztott bejegyzés,

Együtt a család

Téli szünetben mindenki otthon van, így végre minőségi időt tölthetsz együtt a családoddal, igazi mélybeszélgetésekre is sor kerül az összes unokatestvérrel is, akivel gyerekkorodban sok időt töltöttél, most viszont csak úgy nagyjából tudod, hogy mi a munkája. Végre erre mind lesz idő!

A valóság:

Forrás: topuniversities.com

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel