Megfizethető programötletek nyárra

Szerző: Diákszemmel

Nyáron végre jut idő mindenre, amire egész évben nem – legalábbis előzetesen mindig ez a terv. Némi nehézséget jelent, hogy az ember pénze véges, így a megfizethető szórakozások száma egyre fogy – még akkor is, ha diákmunkát vállalsz, hiszen az a pénz másra is kell. Összegyűjtöttünk néhány költségkímélő programötlet, amivel feldobhatod a nyári napokat!

Vacsora-parti

Ha te vagy a házigazda, akkor költségek szempontjából te jársz a legjobban: a kaját a többiek hozzák, te csak a helyszínt biztosítod. Persze ez azzal is jár, hogy a végén neked kell majd összetakarítani, dehát valamit valamiért. Ha van kertetek, akkor ideális házigazda jelölt vagy- hajrá, hívd össze a barátokat!

Szabadtéri mozi

Szuper szabadtéri vetítések vannak, főleg Budapesten: egyedülálló élmény a szabad ég alatt filmet nézni, igazi nyári program. Még randinak is jó, de barátokkal is tökéletes. Itt tudod böngészni a kínálatot!

Múzeum

Menj el egy múzeumba! Diákkedvezményt mindig adnak, kánikulai napokon pedig kifejezetten jól esik a légkondis múzeum-épület. Izgalmas kiállítások vannak, és amúgy is itt az ideje, hogy a múzeumra ne unalmas iskolai programként gondolj, hanem felfedezd magadnak, ami érdekel.

Bicikli-túra

Ha van biciklid, szervezz egész napos bicikli-túrát valami szép helyre. Lesz benne egy kis sport, megállhattok valahol fürdeni is, és persze a piknikezés is jó buli.

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel