5 dolog, amit érdemes várni a suli első hetében

Szerző: Diákszemmel

Mindjárt újra kezdődik a suli, és ilyenkor elsősorban arra tudunk gondolni, hogy vége a nyárnak, a szabadságnak.. de azért van pár dolog, aminek ilyenkor is lehet örülni! Összeszedtük őket, hogy jobb kedvre derüljünk.

1. Kedvezmények

Mindenki azt szeretné, hogy nála vásárold meg a dolgokat, amikre szükséged van egy új iskolai év kezdetére, ezért kedvezményekkel próbálnak magukhoz csalogatni. Ami neked persze nagyon jó, mert amiket tényleg meg akarsz venni, azokhoz most kedvezménnyel juthatsz hozzá.

via GIPHY

2. Barátok

A közeli barátaidon kívül, akikkel a nyarat is töltötted, most a szélesebb baráti köröd is újra látod. Kinek változott meg a frizurája? Ki vett fel egy teljesen új, markáns stílust? Ki jött össze valaki meglepővel? Rengeteg izgalom! 🙂

via GIPHY

3. Ösztöndíj

Lehet, hogy nem túl magas, de hamarosan újra megérkezik az ösztöndíj..

via GIPHY

4. Tanévkezdő bulik

Egymást érik az évkezdő bulik mindenhol, és még mindenki friss, még senkinek nem kell egész éjszaka tanulni, úgyhogy szépen bele is lehet rázódni a sulis tempóba. Vagyis két hét alatt annyira kialvatlanná lehet válni, mintha három hónapja tartana a suli..

via GIPHY

5. Egy új kezdet

..tiszta lappal! Nem úgy ment a tavalyi tanév, mint szeretted volna? Megfogadtad, hogy a következő évben jobban igyekszel megvalósítani azokat a dolgokat, amiket elterveztél? Itt is vagy, hozzákezdhetsz! Most lépésről lépésre haladhatsz azokkal a dolgokkal, amikkel szeretnél, és ezúttal biztos sikerülni is fog!

via GIPHY

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel