Instagram fiókok, amiket diákként érdemes követeni

Szerző: Diákszemmel

Követed a barátaid, néhány viccesebb oldalt, és a saját érdeklődésednek megfelelő tematikus fiókokat. Biztos látod néhány influencer nagyon beállított képeit, de a sulival kapcsolatban figyelsz bármilyen profilt? Talán azért nem, mert nem akarsz még ilyenkor is ezzel foglalkozni, de van néhány fiók, ami inspirációt és jó ötleteket is adhat. Ezekből válogattunk össze néhányat, nézd meg, érdekes-e számodra valamelyik.

Dormify@dormify

Szuper, egyszerű tippek, hogy hogyan dobd fel a koli szobád, vagy az albérletet. Klassz fotók adnak inspirációt, hogyan valósíts meg egyszerű kis dekorációkat, hogy egy kicsit otthonosabbá tedd a hangulatod. Ez igazán fontos, hiszen sok időt töltesz itt, és jelentősen javít a hangulatodon, ha jó érzéssel tölt el a saját környezeted.

Subway Book Review@subwaybookreview

Ötletekre vársz, hogy mit olvass még? New Yorkban és más nagyvárosokban a metrón utazó emberek osztják meg saját kis könyvajánlóikat, miközben saját magukról is mesélnek kicsit. Teljesen különböző emberek jönnek itt össze, tehát egészen sokféle könyv előkerül, így könnyen lehet, hogy szembetalálkozol valamivel, amiről nem is hallottál még.

View this post on Instagram

BERLIN — Fern: “This is the most addictive book I’ve read in ages. It’s about a group of friends: two girls in their early twenties who used to be in a relationship, and a more established thirty-something couple they meet at a literary event in Dublin. Eventually, Frances, one of the girls, starts an affair with married Nick while still having an attraction to the other girl, Bobbi. It’s a very unusual plot because there aren’t any heightened moments — it’s about everyday moments. There is something odd about the girls and their relationship. They are so different, yet they’re friends. They are also very casual about Frances’ affair with a married guy. Frances feels no guilt — she seems to just let things happen to her. I can’t put my finger on why this story is so addictive. Maybe it’s how Rooney writes or that the characters are speaking without quotation marks. I’m a dancer, so I don’t have a lot of time and I haven’t been reading a lot of books lately. But with this one, I even read while walking on the street. I feel like the odd one out. I’m from the UK and I’m taking a workshop here in Berlin. I wish I lived here. I like it more than anywhere in the UK.” @ferngrimbleydance #ConversationsWithFriends by #SallyRooney / @emilia__antonina for #subwaybookreview #berlin 🇩🇪

A post shared by Subway Book Review (@subwaybookreview) on

Study with Maggie@studywithmaggie

Megszállott szövegkiemelős, színes post-ites arc vagy? Akkor ezt az account-ot imádni fogod! Maggie valami elképesztő grafomániával rendelkezik, és színezi, mintázza, rajzolja tele a füzeteit, heti tervezőit. Papírbolt-rajongóknak kötelező!

The Good Quote@thegoodquote

Ha te is azok közé tartozol, akinek egy jó kis idézet fel tudja dobni a napját, aki erőt merít az inspirációs üzenetekből, akkor ezt a fiókot szeretni fogod.

https://www.instagram.com/p/B1-hxzGnuag/

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel