Ha az utolsó év a suliban egy Halloween-film lenne

Szerző: Diákszemmel

A Halloween is ijesztő, de az utolsó éved a suliban is az. Amikor felkészülsz az érettségire vagy a diplomázásra. Mennyi párhuzam van közte és a Halloween között? Nem is hinnéd.

A határidő hajnala

Az utolsó este egy határidő előtt, főleg, ha el is felejtetted, és most, csak az utolsó pillanatban jut eszedbe. Bújod a füzeteid, hátha megtalálod a vonatkozó jegyzeteid. Mi van a neten? Hajnalig próbálsz összeszedni valamit, ami legalább egy elfogadható jegyet eredményez.

Forrás: giphy

A váratlan dolgozat sikolya

A tanár nem szólt előre erről a számonkérésről, te pedig az adott tárggyal épp nem foglalkoztál egyáltalán, mert valami más viszont határidős volt, és úgy gondoltad, ezt majd később bepótolod. Most pedig hirtelen számot kell adnod a tudásodról, miközben azt sem tudod pontosan, miről szól az anyag.

Forrás: mashable

Tudom mit tettél az első félévben

Amikor már nagyon összesűrűsödnek a fejed fölött a tennivalók, és rájössz, hogy az első félévben, vagy a félév elején nem kellett volna annyira lazán venni mindent, és halogatni folyton, mondván, hogy még rengeteg időd van. Ezek a saját magad számára okozott horrorisztikus percek.

Forrás: glee.wiki

A csoportmunka-pszichózis

Nem elég, hogy a saját idődet be kell osztanod valahogy, most még kaptatok egy csoport-feladatot is, ahol alkalmazkodnod kell a többiekhez. És persze a csoportban mindig van legalább egy valaki, aki nagyon megnehezíti a közös munkát. Vagy főnökösködik, vagy mindenbe beleköt, vagy egyszerűen nem csinál semmit, és emiatt rád és a többiekre több munka jut, mint kellene.

Forrás: quotesblog

Ugye, hogy majdnem olyan az utolsó év, mint egy horror film? Kitartást kívánunk!

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel