Egy influencer kamu Bali nyaralásáról osztott meg képeket

Szerző: Diákszemmel

Az influencerek megítélése egyre ellentmondásosabb, amire remek példa ennek az Instagrammer lánynak a bejegyzései, aki úgy tett, mintha Balin nyaralna, pedig csak az Ikea berendezett enteriőrjeiben fotózkodott.

Natalia Taylor 317 ezer követőjét verte át, amikor úgy osztotta meg a képeit, mintha egy luxus nyaraláson lenne Balin, miközben az összes kép az Ikeában készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Where should I travel to next? ✨🌙 Comment below and maybe I will 😉

Natalia Taylor (@natalia__taylor) által megosztott bejegyzés,

Nem arról van azonban szó, hogy csúnyán lebukott: a trükk szándékos volt, és ő maga fedte fel. Arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy ne higgyünk el mindent, amit közösségi médiás felületeken látunk, hiszen nagyon könnyű valami mást feltüntetni, mint ami a valóság.

Kíváncsi volt, vajon a követői mennyire figyelnek, és észreveszi-e valaki a kamut. A képein még Ikeás árcédulát is elrejtett, hogy lássa, mennyi Sherlock van a követői között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The queen has arrived 🌊💖 #bali

Natalia Taylor (@natalia__taylor) által megosztott bejegyzés,

Amikor lebuktatta magát, a követői jól reagáltak, amiért még lelkifurdalása is lett a trükk miatt. Mint mondja, ráadásul a fotósorozat elkészítése se volt semmi, mindenki őket figyelte, ők pedig attól féltek, hogy kizavarják őket a bútoráruházból.

Természetesen célja volt ezzel a trükkel az is, hogy új követőket szerezzen, de ugyanakkor komolyan gondolja azt az üzenetet is, hogy mielőtt frusztrálva éreznénk magunkat az influencerek fiókjait látva, mindig gondoljunk arra, hogy amit látunk, egyáltalán nem biztos, hogy a valóság.

Forrás: studentproblems.com

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel