Egy lány maga festette a szalagavató ruháját, az internet imádja a fotókat

Szerző: Diákszemmel

Ciarának nagyon határozott elképzelései voltak arról, milyen szalagavató ruhát szeretne. Először szakember segítségét kérte a tervezésben, ám nem tetszett neki, amit az illető készített, ezért úgy döntött, kézbe veszi a dolgot. Végül az egész ruhát ő maga készítette, és nem semmi a végeredmény.

Amikor úgy döntött, saját maga tervezi és készíti el a ruhát, a szüleivel vásároltak 12 m textilt, krinolint, merevítőt, Swarovski kristályokat. Elkészítette a terveket, és kiszabta a fazont, majd nekilátott megfesteni a virágokat.

Forrás: ciaragan

Több, mint 80 virágot festett a ruhára, ez a rész önmagában 5 napig tartott. Mint mondja, a szín és a virágok fazonja is a személyiségét tükrözi. A ruha színe pedig a Harry Potter-rajongására reflektál, igazi Mardekárosnak érzi magát.

Forrás: ciaraganart
Forrás: ciaraganart
Forrás: ciaragan

A teljes ruha elkészítése 1 hónapig tartott, de az eredmény egészen különleges lett. A bálon mindenki az ő ruháját csodálta, nem akarták elhinni, hogy kézzel festett.

Forrás: ciaragan
Forrás: ciaragan

A képek felkerültek az internetre, ami a lány művészi karrierjét is beindította. Egyre több helyről kap felkéréseket, és sokan hangoztatják, hogy pont egy ilyen kreativitásra lenne szükség a divatban.

Forrás: ciaragan

Nézd meg Ciara videóját a ruha elkészítéséről:

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel