Így készülj az érettségire online

Szerző: Diákszemmel

Rengeteg digitális platform és online segédanyag elérhető, ami segíti, hogy otthonról minél átfogóbban tudj felkészülni az érettségire. Összegyűjtöttük most a forrásokat, kommentben örülünk, ha ti is hozzáteszitek, amit még ismertek, és belevesszük a cikkbe!

A Mozaik Kiadó könyvei ingyenesen elérhetők

„Arra az időszakra, amíg az egészségügyi veszélyhelyzet miatt diákok nagy számban kényszerülnek otthon maradni, a Mozaik Kiadó az otthoni tanulás megkönnyítésére minden közismereti tankönyvét digitális formában, online ingyenesen elérhetővé teszi.
A könyvek a mozaweb.hu honlapon érhetők el a korábban regisztrált vagy újonnan regisztráló tanulók és tanáraik számára. A regisztráció ingyenes”

Webuni kurzusok

„Létrehoztunk egy külön felületet, ahol oktatókkal összefogva releváns képzéseinket ingyenesen elérhetővé tesszük középiskolai tanárok és diákok számára, ezzel segítve az online tanítást és tanulást. Az elkészült tananyagok, a tantárgyak (történelem, matematika, angol, irodalom, nyelvtan, informatika stb:) és évfolyamok (1-12.) rendkívül széles skáláját lefedik. A kurzusok ‘otthontanulok’ kuponnal érhetőek el ingyenesen.”

webuni.hu

M5 TV csatorna

Az M5 TV csatorna oktatási csatornává alakult át, oktatási műsoraikat online is követheted. Már van fenn magyar, matek, kémia, földrajz és történelem.

M5 TV

Történelem érettségi gyakorló app

Az alkalmazásban korábbi évek történelem érettségijeiből állítottak össze tesztsorokat, forrásokkal, és tesztelheted is a tudásod.

Play-áruház

Érettségi feladatsorok

Korábbi évek érettségi feladatsorait is megtaláljátok online, ezeken keresztül is gyakorolhattok itt.

Te mit használsz még?

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel