Ingyenes képzésen tanítják, hogyan legyél YouTube-sztár

Szerző: Diákszemmel

A végzettséget adó képzésed is online zajlik, de tanulhatsz a neten sok minden mást is, ami hasznodra válhat. Most például egy online masterclass keretében ahhoz kaphatsz gyakorlati tudnivalókat, hogyan legyél az a híres YouTube vlogger, aki már régóta szerettél volna lenni.

Az online kurzus a Skillshare felületén érhető el, amelyre ingyenesen regisztrálhatsz. Azt tudni kell, hogy a tanfolyam angolul van, tehát valamennyi nyelvtudásra szükséged lesz, hogy érdemi infóhoz juss hozzá.

A kurzuson egy utazó blogger, Sorelle Amore tanítja meg a YouTube vlogolás trükkjeit. Az előadások olyan témákat dolgoznak fel, mint hogy mit kell adnod, hogy érdemes legyen téged követni, hogyan építsd fel a hitelességed, találd meg a megkülönböztető jegyed, készíts értékes üzeneteket. Kitér arra is, hogyan egyensúlyozz az autentikus megjelenés és a szép megjelenítés között.

Sorelle Amore Izlandról készített úti videóival kezdte meg a vlogolást és tudatosan építette a követőbázisát, amellyel hamar híressé vált. Sok tapasztalattal rendelkezik arról, hogyan készíts olyan tartalmat, amelyhez a követőid valóban kapcsolódni tudnak, és most ezeket osztja meg.

Te is szeretnél YouTube csatornát indítani? Vagy van is már, de nem hozza a várt ismertséget? Tanulj néhány tippet >>

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel