Milyen diákmunkát vállaljak a nyáron?

Szerző: Diákszemmel

A jelenlegi helyzetben megváltoztak a diákmunka lehetőségek is, rendezvények hiányában sok jellemzően diákmunkával megoldott feladat el is marad teljesen. Milyen lehetőségeid vannak tehát, ha pénzt szeretnél keresni a nyáron?

diákmunka

1. Balaton

A Balaton környékén mindig rengeteg szezonális munka van nyáron, és ez idén hatványozottan igaz lesz. Sokkal többen töltik majd a nyári utazásukat itthon, ez pedig hatalmas fellendülést hoz a környékre. Érdemes itt körülnézned árufeltöltői, kisegítő munkák között. Arról nem is beszélve, hogy ha itt találsz jó munkát, az egész nyarad a Balatonon töltheted! Fogjatok össze többen, ha valakinek van a családban használaton kívüli nyaralója, egy nagyobb társasággal le is költözhettek akár, elég jó kis nyári program lehet belőle!

2. Gyorséttermek

A gyorséttermek is kezdenek újra fellendülni, és rengeteg embert keresnek. A legtöbb esetben van rá lehetőséged, ha elégedettek veled, szeptembertől is a munkában maradni, így akár szert tehetsz egy biztos jövedelemre a suli mellett. Elég rugalmas időbeosztással lehet itt dolgozni, ezért jó eséllyel össze tudod hangolni a sulival is.

3. Kereskedelem

A kereskedelemben most is jelentős igény van a munkaerőre, árufeltöltő, pénztáros pozíciókban számos lehetőség áll előtted. Előnyös, hogy jó eséllyel találsz az otthonodhoz közel eső üzletet, így a munkába járás nem viszi el sok idődet.

Keresgélj a Multi Job Iskolaszövetkezet állásajánlatai között, regisztrálj már most, hogy ne maradj le a legjobb munkákról!

Kattints ide >>

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel