És te mit hittél el gyerekkorodban?

Szerző: Diákszemmel

Emberek kezdték el megosztani a dolgokat, amiket gyerekként elhittek, vagy gondoltak bizonyos dolgokról, és visszanézve már nagyon vicces. Olvasd el, és írd meg kommentben, ha neked is volt ilyen mókás gyerekkori meggyőződésed!

“A szüleim azt mondták a testvéremnek és nekem, hogy a fagyasztott borsó egyfajta édesség. Mi pedig elhittük, és ettük is nagyban. Kimentünk a kertbe, dobáltuk fel magunknak, hogy el tudjuk-e kapni a szánkkal.”

“Gyerekként azt hittem, hogy az adó olyan dolog, amit a gazdagok fizetnek, hogy aztán azt elosszák a szegények között. A pap mondta a templomban, tehát végülis jogos, hogy elhittem, nem?”

“Lengyelországban élek, és amikor elkezdtünk angolul tanulni, akkor nem tudtam, hogy az angol világnyelv, amint mindenhol tanulnak, hanem azt feltételeztem, hogy az angolok pedig lengyelül tanulnak, és hogy minden ország ilyen párokba van állítva, ahol egymás nyelvét tanulják meg.”

“Kiskoromban azt hittem, hogy a pénzmosás azt jelenti, hogy a bűnözők a kemény ütközetben megszerzett pénzt ténylegesen kimossák ilyenkor, hiszen, nyilván, véres lett a megszerzés során.”

“Apukám azt mondta, hogy a csokis pudingban hagyma van, mert nem akarta, hogy megegyem előle. 16 évesen ettem az első csokis pudingomat.”

“Amikor gyerek voltam, a kelleténél kicsit komolyabban vettem az “iszik és vezet” tiltást, azt gondoltam, tényleg nem lehet semmilyen folyadékot fogyasztani vezetés közben, és elkezdtem a nagynénémmel kiabálni, amiért egyszercsak belekortyolt a kólájába.”

“Kiskoromban azt hittem, hogy egy mágikus erő visz az ágyamba, ugyanis általában nem a szobámban aludtam el, hanem a kanapén, vagy a szüleim ágyában, aztán mégis az ágyamban ébredtem, és teljesen le voltam nyűgözve, hogy azta, megint megtörtént.”

“Azt gondoltam, hogy a közlekedési lámpákat emberek irányítják: ülnek egy irodában, nézik a forgalmat, és eldöntik, mikor váltják át a lámpát zöldre, pirosra.”

“Egy ideig azt hittem, hogy a kutyák fiúk, a macskák pedig lányok. A rajzfilmeket hibáztatom.”

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel