És téged mi tesz indokolatlanul dühössé?

Szerző: Diákszemmel

Vannak dolgok, amikre valamiért befeszülünk – pedig egyáltalán nem annyira durvák, mégis, nekünk beakadtak. Én például már a járvány előtt is megőrültem, amikor a sorban valaki 5 centire állt mögöttem – hé, attól nem megyünk gyorsabban, ha belelihegsz a fülembe -, de arrébb megyek a BKV-n, ha valaki kényszeresen csattogtat valamit a táskáján, ruháján. Vannak ennél viccesebb példák is, ezeket küldték be emberek és gyűjtöttük össze alább. Nektek mi a kattanásotok? Írjátok meg kommentben, kíváncsiak vagyunk!

“Receptek, amik kihagynak a hozzávalók közül egy fontos alapanyagot. Amúgy se nagyon tudok főzni, mondatról mondatra küzdök, és akkor egyszer csak ott van a szövegben, hogy most pedig adjuk hozzá a sajtot, miközben a hozzávalók között szó sem volt sajtról.”

“Emberek, akik a bevásárlókocsival leállnak a sorok között beszélgetni, és egyáltalán nem veszik észre, hogy nem lehet elférni mellettük.”

“Emberek, akik kihangosított telefonnal beszélnek, miközben a csendes utcán mennek. Bár ez inkább vicces, mint idegesítő.”

“Akik elkezdenek felszállni a villamosra, mielőtt még le tudtunk volna szállni. Értem, le akarsz ülni, de tényleg az erőszakos bunkóság árán?”

“Akik megállnak a mozgólépcső tetején. Gratulálok, felértél, szép teljesítmény, de ez egy mozgólépcső, érted, felmozgat utánad másokat is.”

“Amikor valaki hozzámér, amikor mondani akar valamit. Hallak, köszi, engedj el.”

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel