Utazni jó! Vagy nem mindig?

Szerző: Diákszemmel

Turisták osztották meg a legnagyobb csalódásaikat, helyekről, amiket nagyon vártak, és végül valamilyen okból nem azt kapták, amit reméltek. Te jártál már hasonlóan utazás során?

A Mona Lisa. A pici festményt meg sem lehet közelíteni, és az a brutális tömeg, ami körülveszi..

Az üveg híd a Grand Canyon felett. Totális turista-lehúzás. Több óra Las Vegasból odajutni. 20 dollár a parkolás, 30 dollár a parkolóból a busz, és 30 dollár maga a látványosság. A hídon fotózni tilos.

Dubaj. A leglélektelenebb, kultúra nélküli, mesterséges város, amit rabszolgamunkáért húztak fel. Az óriási felhőkarcolók és bevásárlóközpontok pedig nagyon hamar unalmassá válnak.

A kínai Nagy Fal. Semmiképp ne Peking környékén nézd meg, mert teli van turistákkal, és látszik, hogy mennyire felújították. Inkább utazz el a Simitai régióba: itt kevesebb a turista, és eredeti formájában látod a falat.

London Eye. Mire számítasz? Felemelkedsz a magasba, ahonnan végre nem látod a turista-áradatot, és gyönyörködhetsz a gyönyörű városban. Mi történik? Bezsúfolnak egy kis kabinba rengeteg másik emberrel, akikkel közelharcot vívsz, hogy egyáltalán az ablak mellé kerülj, és ne azzal tölts 45 percet, hogy kapaszkodsz a kabin közepén, mint a metróban.

A gízai Piramisok. Elképesztően sok ember, klausztrofób terekben, iszonyú erőszakos árusokkal, akik kiabálnak veled, hogy vegyél tőlük valamit. Ez is egy olyan csodás látványosság, amit teljesen tönkretett a tömeg.

Forrás: BoredPanda

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel