Ez a teszt megmondja, melyik okostelefon kamera jön be neked a legjobban

Szerző: Diákszemmel

Tudod, melyik aktuálisan elérhető telefon kamerájának teljesítménye nyűgöz le a legjobban? Lehet, hogy van egy tipped, de most megtudhatod pontosan.

telefon kamera

A telefonunk egyik leggyakrabban használt funkciója a kamera. Lefotózzuk, ha valami szép helyre utazunk, ha jól szórakozunk a barátainkkal, ha valami vicceset látunk. És mindegyik helyzet mást követel meg a kamerától: szépen fotózzon sötétben is, messzebb lévő dolgokat is le tudjunk fotózni. Kell a jó minőségű kép, mert hiába a filter, ha az alap nem szép minőségű.

Persze, amikor új telefont veszünk, akkor sok minden befolyásol. Természetesen a pénztárcánk is, de ott a márkahűség: ha valamelyik gyártót már egyszer kiválasztottuk, és működött nekünk, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mégiscsak az ő ajánlata lesz nekünk legközelebb is jó.

Na, de visszatérve a fotókhoz, hogyan tudod eldönteni, hogy melyik telefon kamerája készíti azokat a képeket, amik neked a legjobban tetszenek? Az alábbi teszt sorra vette az idei év 16 top telefonját. Elkészítette velük ugyanazt a beállításból fotózott képet, és te most párba állítva őket szavazhatsz úgy a neked legjobban tetszőre, hogy nem tudod, melyik telefon készítette a képet.

Minden párban szavazol egyre, ami jobban tetszik. Így végigmehetsz az összes készüléken, hogy a végén eljuss ahhoz, ami aránylag objektíven a legjobban tetszik neked.

Ráadásul lehetőséged van elvégezni az összehasonlítást alap helyzetben, alacsony fény mellett és portré módban!
Itt éred el a szavazást:

https://bit.ly/3uMWiif

Írd meg kommentben, nálad melyik telefon nyert!

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel