Fedezd fel a Madal Kávézó különleges világát!

Szerző: Diákszemmel

A Madal Kávézó nem csupán egy hely, ahol kiváló minőségű kávét fogyaszthatsz, hanem egy igazi közösségi tér, ahol a nyugalom és a barátságos légkör találkozik a szakértelemmel. Kávéinkat gondosan válogatott, fenntartható forrásokból származó kávébabokból készítjük, hogy minden csésze egyedülálló élményt nyújtson. Legyen szó reggeli energiáról, délutáni pihenésről vagy egy baráti találkozóról, a Madal Kávézó mindig tökéletes választás.

Látogass el bármelyik üzletünkbe:

  1. Madal Café – Ferenciek tere: 1053 Budapest, Ferenciek tere 3.
  2. Madal Café – Alkotmány utca: 1054 Budapest, Alkotmány utca 4.
  3. Madal Café – Hollán Ernő utca: 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 3.

kávézó

Élvezd a My Little Melbourne Kávézó páratlan hangulatát!

A My Little Melbourne Kávézó egyedülálló élményt kínál minden kávérajongónak, akik egy csepp Ausztrália hangulatát keresik Budapest szívében. Kiváló minőségű kávéinkat gondosan válogatott, különleges pörkölésű kávébabokból készítjük, hogy minden csésze tökéletesen megörökítse a kiváló ízeket és aromákat. Barátságos és meghitt légkörünk ideális helyet biztosít egy kellemes reggeli kávézáshoz, délutáni feltöltődéshez vagy baráti találkozókhoz. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg a My Little Melbourne Kávézó varázsát!

Látogass el bármelyik üzletünkbe:

  1. My Little Melbourne Coffee & Brew Bar – Madách tér: 1075 Budapest, Madách Imre út 3.
  2. My Little Brew Bar – Káldy Gyula utca: 1061 Budapest, Káldy Gyula utca 4.

Kóstolj bele a Kontakt Kávézó ízeibe!

A Kontakt Kávézó Budapest szívében várja a kávé szerelmeseit különleges atmoszférával és minőségi italokkal. A barátságos környezet és a gondosan válogatott alapanyagok garantálják, hogy minden egyes csésze kávé élmény legyen. Látogass el bármelyik üzletünkbe, és tapasztald meg a kávézás új dimenzióját!

Üzleteink:

– Kontakt Kávézó, Múzeum körút 5, Budapest

– Kontakt Kávézó, Kálvin tér 12, Budapest

– Kontakt Kávézó, Andrássy út 18, Budapest

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel