Négy hangulatos kiülős hely Budapesten

Szerző: Diákszemmel

Ha élvezni szeretnénk a kellemes meleg időt, Budapest számos remek lehetőséget kínál arra, hogy lazuljunk kicsit a rohanós hétköznapok után. Felsoroltunk nektek néhány kiváló kiülős lehetőséget a város szívében.

Evezős Sörkert

Az „Evezős Sörkert” 1983-ban nyitotta meg kapuit Budapest szívében, és azóta is az egyik legkedveltebb helyszín a Duna partján. Legendássá vált jó hangulatával, kiváló ételeivel és italaival, valamint élőzenei programjaival. 2017-ben az Eventrend Holding átvette az üzemeltetést, de az Evezős Sörkert továbbra is a régi hagyományokat és minőséget képviseli.

Normafa Síház

Ahogy beköszönt a nyár, több szabadidőnk is lesz, amit érdemes kint a friss levegőn tölteni. Ha vágyunk egy kis kikapcsolódásra, de nem akarunk messzire menni, a Normafa tökéletes választás. A tavaly megújult Normafa Síház most még szélesebb kínálattal várja vendégeit, ahol nemcsak finom ételekkel, hanem változatos programokkal is kedveskednek. Legyen az idei nyár központi helyszíne a Normafa, ahol a természet és a gasztronómia találkozik!

The Sky Garden

A város felett megbúvó kert igazi különleges kikapcsolódást kínál. Dór oszlopok árnyékában csodálhatjuk a város lenyűgöző látványát, ahol a királyi palota és a Nyugati pályaudvar is szinte elérhető egy karnyújtásnyira. A budai vár, a Halászbástya és a Gellért-hegy rébuszai is láthatóak a látogatók számára. A Sky Garden pedig különleges koktélokkal és bárételekkel várja vendégeit. A terasz közel 50 fő befogadására is alkalmas. Legyen ez a hely a városnézés és a kikapcsolódás új népszerű pontja!

Zenekert

A Városligetben rengeteg remek program közül válogathatunk. Betérhetünk a Néprajzi Múzeumba egy kiállításra, vagy felrepülhetünk a Balloon Fly kilátóval, de akár egy séta vagy kerékpározás is kellemes elfoglaltság a közelgő nyári napokra. Bármelyik programot választjuk, biztos lehetünk benne, hogy előtte vagy utána jól fog esni egy kis pihenés. Az Olof Palme sétányon található Zenekert hatalmas kerthelyisége kiváló helyszín lehet, ahol árnyas fák között lazíthatunk napközben, míg a nyár beköszöntével időről időre DJ-k gondoskodnak a zenéről, így akár táncra is perdülhetünk. A kínálatban fröccs, minőségi röviditalok, koktélok és limonádék is megtalálhatóak, és aki éhes lenne, azt egy jó smash burgerrel kényeztetheti magát.

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel