Programajánló hétvégére – június 15-16.

Szerző: Diákszemmel

Balaton piknik

A Balaton Piknik, a MOL Nagyon Balaton kockás-pokrócos utazó fesztiválja június 14. és 16. között szokás szerint új helyszínre, ezúttal Tihanyba érkezik. A fő helyszínen szombaton és vasárnap piacozhatsz, kávézhatsz, pezsgőzhetsz és csodás gineket kortyolhatsz a Balaton partján, kortárs művészek pop-up tárlatain vehetsz részt. A Balatoni Kör a régió legjobb éttermei és borászai közül hív meg jó néhányat, estefelé pedig a hely hangulatához illő zenekarok, hazai és világsztár dj-k mozgatják meg a Balaton Piknik közönségét.

Elérés: Balaton Piknik 2024 / Official Event / 2024.06.14-15. | Facebook

VOGUE x Zsiráf Buda

Funky-retro dallamokkal készül a Zsiráf Buda (70’s-2000’s, Earth-Wind & Fire, Kool & The GANG, Anastacia, Jamiroquai, Kylie Minogue, Robbie Williams stb.) Ha szeretnél nappal mulatozni egy finom itallal Britney Spears társaságában, irány a Zsiráf Buda VOGUE paritja!

Elérés: VOGUE x Zsiráf Buda | Facebook

Italian Food Festival

Viva Italia, Viva Botellón! Élvezzétek együtt az igazi DOLCE VITA-t június 13. és 15. között a Botellón Teraszon. Fedezd fel Olaszország Ízeit: igazi gasztro paradicsom érkezik a belvárosba – autentikus olasz ételek, a klasszikus tészta kedvencektől a kemencében sült pizzákig. Italra fel! Olasz borok, koktélokat és az elmaradhatatlan APEROL – „Bellissimo!” Kóstolj, élvezd és emeld a poharad a gondtalan életre!

Elérés: Italian Food Festival • Budapest • 13-15. June | Facebook

Historical Tales with Christan Löffler, Parra vor Cuva, Tylacine

A Historical Tales minden évben techno dallamokkal örvendezteti a műfaj kedvelőit a Budai Vár Oroszlános udvarában. Június 15-én három DJ is pörgeti majd a lemezeket az exkluzív történelmi helyszínen: Christan Löffler társaságában jön Parra vor Cuva és Tylacine is. Ha egy különleges élményre vágytok, és élvezni szeretnétek a gyönyörű panorámát egy finom ital társaságában ez a ti helyetek lesz!

Elérés: Historical Tales with CHRISTIAN LÖFFLER, PARRA FOR CUVA, THYLACINE – Buda Castle – 15. June 2024 | Facebook

Hozzászólások

Szerző: Diákszemmel